Karvo jäseneksi perustuslakivaliokuntaan ja suureen valiokuntaan

Kokoomuksen eduskuntaryhmä päätti torstaisessa kokouksessaan paitsi kokoomukselle tulleiden valiokuntien puheenjohtajapaikkojen täytöstä, niin myös lopullisesta valiokuntapaikkajaostaan. Ministerivalintoja edeltäneessä alustavassa jaossa perustuslakivaliokunnan varsinaisen jäsenen ja hallintovaliokunnan varajäsenen paikat saanut Ulla Karvo sai tässä lopullisessa jaossa perustuslakivaliokunnan ja suuren valiokunnan varsinaisen jäsenen paikat sekä varajäsenyydet eduskunnan sivistys- ja hallintovaliokuntiin.

Karvo on tyytyväinen hänelle tulleisiin paikkoihin.

- Sekä perustuslakivaliokunta että suuri valiokunta tarjoavat minulle hyvät väylät ottaa kantaa ja vaikuttaa myös Lapin kannalta keskeisiin asioihin, kuten kansalaisten perusoikeuksien toteutumiseen eri yhteyksissä sekä Suomen EU-politiikan valmisteluun. Sivistys- ja hallintovaliokunnan varajäsenyyksieni kautta pystyn seuraamaan myös Lapin kannalta tärkeää koulutus- ja sivistyspolitiikkaa sekä kuntien palvelu- ja rakenneuudistuksen etenemistä ym. hallinnon ja alueiden kehittämistä.

Keskiviikkona päättyneessä Pohjoismaiden neuvoston kokouksessa Karvo valittiin myös Pohjoismaiden neuvoston elinkeinovaliokunnan varapuheenjohtajaksi.

Ensimmäinen eduskuntapuheensa löytyy puolestaan oheisen linkin välityksellä.

http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/puh_14_2007_vp_1_132_132_p.shtml

Lisätietoja: Ulla Karvo (GSM 050 512 2232)


Copyright © 2007... Arctic Need Oy