Karvo ehdolle kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajaksi

Lapin kokoomuksen puheenjohtaja, kansanedustaja Ulla Karvo ottaa vastaan Kemin kokoomuksen esityksen ja lähtee tavoittelemaan kokoomuksen puoluevaltuuston puheenjohtajuutta.

Karvo perustelee ehdokkuuttaan paitsi monipuolista osaamista ja tietämystä tuoneella työ- ja järjestökokemuksellaan, niin myös halulla nostaa koko Suomen ääntä esille kokoomuksen puoluejohdossa.

- Hallituspuolue kokoomuksellakin on tärkeää olla tukenaan vahva kenttä niin politiikan muodostuksessa kuin puolueen menestyksenkin tekijänä. Puolueen toiminnassa pitkään mukana olleena mutta sitä myös hieman kauempaa seuranneena tunnen tehtävän haasteet ja merkityksen.

Sisältökysymyksistä Karvo korostaa erityisesti tasapainoisen aluekehityksen sekä suomalaisen kilpailukyvyn ja työllisyyden edistämistä.

- Kestävän kehityksen turvaamiseksi eri puolilla maata tarvitsemme valmiutta kohdata niin globaalilta tasolta tulevat kuin alueiden omista erityisominaisuuksista ja tilanteista kumpuavat tarpeet. Hyvinvointiyhteiskunta Suomi on meidän kaikkien yhteinen yritys, jossa myös heikoimmassa asemassa olevia on kuultava.

Karvo on asunut ja opiskellut niin eteläisessä kuin pohjoisessakin Suomessa ja juurtunut viimeisten 20 vuoden aikana Rovaniemelle. Koulutukseltaan hän on varatuomari, oikeustieteiden lisensiaatti. Ennen kansanedustajaksi valintaansa hän toimi Lapin liiton maakuntasihteerinä ja Lapin yliopistossa ympäristöoikeuden asiantuntijana. Hänellä on myös yksi täysi-ikäinen tytär.


Copyright © 2007... Arctic Need Oy