Ke 13.4.
klo 14 alkaen Lordin aukio
klo 16-18 Lapin Kansan vaalipaneeli, Roi

To 14.4.
klo 10-12 K-Citymarket, Kemi
klo 15-17 Lordin aukiolla Rovaniemellä kahvitus
klo 18 Arktikum, Kultaa! -näyttelyn avajaiset
 
Pe 15.4.
klo 13.30 Rajalla, Tornio
klo 18 Hilpeä Krouvi, Rovaniemi
klo 20-22 Naisten paneeli, Hotelli Pohjanhovi
 
La 16.4.
klo 11 alkaen Lordin-aukio, Roi
 
Su 17.4.
Vaalipäivä, äänestäminen
Klikkaa Ulla Karvo Facebookissa


Klikkaa Ullan blogiin

Klikkaa Ullan kolumneihin

Klikkaa Ullan kuvagalleriaan
Kokoomuksen www-sivuille  Lapin liiton www-sivuille  Eduskunnan www-sivuille

      Ajatus Oy:n kotisivuille Arctic Need Oy:n kotisivuille


Ulla Karvo     Eduskuntatyö     Tavoitteet     Ulla omin sanoin


Ulla omin sanoin

Olen yrittäjäperheessä kasvanut, yhteiskunnallisiin asioihin aina suurella kiinnostuksella ja arvostuksella suhtautunut ihminen. Syntyjäni olen Savosta, mutta jo nelivuotiaana muutin vanhempieni ja isosiskoni kanssa Helsinkiin. Koulut kävinkin Helsingissä ja Helsingin seudulla.

Lappiin päädyin tavattuani entisen mieheni Turussa opiskellessani. Hän oli kotoisin Rovaniemeltä, ja niinpä muutimme yhden USA:n Dallasissa vietetyn vuoden jälkeen Lappiin vuonna 1986. Tyttäreni syntyi samana vuonna, ja siirryin Lapin yliopistoon opiskelemaan. Suoritin siellä oikeustieteiden kandidaatin tutkinnon vuonna 1989 ja vuonna 1990 sain varatuomarin arvon. Lisensiaatin tutkintoni hyväksyttiin vuonna 1994.

Lapissa olen nyt asunut ja viihtynyt yli 20 vuotta. Lapin yliopistossa vierähtäneiden työvuosien jälkeen siirryin Lapin liiton palvelukseen ja hoidin siellä kolme ja puoli vuotta maakuntasihteerin tehtäviä. Työ oli haasteellista ja mielenkiintoista, ja se tarjosi minulle ainutlaatuiset mahdollisuudet syventyä Lapin asioihin ja nähdä eduskunnan päätösten vaikutukset maakuntaamme.

Jo ennen Lapin liiton virkatehtäviäni hankin vahvan kokemuksen sekä kokoomuksen kunnallispolitiikasta Rovaniemellä että puolueen muustakin toiminnasta niin Kokoomuksen Lapin piirin puheenjohtajana kuin Kokoomuksen puoluehallituksen jäsenenä. Kansanedustajan tehtävien myötä palasin myös Lapin Kokoomuksen puheenjohtajaksi, mikä on minulle kansanedustajan tehtävieni ohella tärkein luottamustehtäväni.

Vaikka viikkoni kuluvatkin nyt pääosin Helsingissä, yritän pyhittää viikonloppuni ja eduskunnasta istuntovapaat maanantaini Lapissa olemiselle. Varsinainen kotini on edelleen Rovaniemellä. Tapaamisiin siis eri puolilla Lappia!